Inzet berner #14
Over ons: onze begeleiders

Waar zorg, liefde en groei samenkomen

Onze begeleiders

Achter elke staart en glimlach, ons toegewijde team

Ontmoet de bevlogen begeleiders die zorgen voor het welzijn van zowel de prachtige Berner Sennen honden in onze kennel als de cliënten op onze zorgboerderij. Elk lid van ons team draagt bij aan het creëren van een liefdevolle en ondersteunende omgeving. Leer meer over de mensen die De Bernerboefjes tot een thuis maken.

Kennelbeheerder

Klaas den Besten

Als kennelbeheerder is Klaas den Besten de drijvende kracht achter onze Berner Sennen fokkerij. 

Met zijn passie voor het ras en zijn expertise in de zorg voor deze prachtige honden, zorgt Klaas ervoor dat onze kennel voldoet aan de hoogste normen. Hij begeleidt het fokproces zorgvuldig, met als doel gezonde en goed aangepaste Berner Sennen pups te leveren aan liefdevolle gezinnen.

Heb je vragen over onze Berner Sennen pups of wil je meer weten over ons fokprogramma? Neem contact op met Klaas den Besten via 06 25 22 87 72 of klaas.den.besten@hetnet.nl.

Persoon met berner
Persoon bij Zorgboerderij
Begeleiders van de Zorgboerderij
Lucinda den Besten

Lucinda den Besten staat aan het roer van onze zorgboerderij. 

Met haar diepgaande ervaring en toewijding aan de zorg voor mensen met diverse behoeften, zorgt Lucinda ervoor dat De Bernerboefjes een thuis biedt waar cliënten zich begrepen en ondersteund voelen. Samen met ons ervaren personeel creëert ze een warme en stimulerende omgeving.

Voor vragen, opmerkingen of kennismaking kun je contact opnemen met Lucinda den Besten en het zorgboerderijteam via 06 14 22 54 54 of bernerboefjes@zbzh.nl.

Contact

Plattegrond kl

Stel een vraag

Voor meer informatie over onze diensten, openingsuren of om kennis te maken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen streven we naar zorgzaamheid, ondersteuning en liefde voor zowel honden als mensen.

© Bernerboefjes 2023 | Alle rechten voorbehouden.

Delen