Header Sub
De Kennel Bernerboefjes

Overweegt u de aanschaf van een Berner Sennen pup uit de nesten van onze zorgboerderij?

Nesten

Ontdek het geluk in onze Berner Sennen nesten

Bij Bernerboefjes verwelkomen we regelmatig nieuwe nesten, geboren uit diverse moeders op onze zorgboerderij. 

Het welzijn van onze moeders en pups staat centraal, en we garanderen dat ze vrij zijn van HD en ED. Bovendien worden ze gechipt, ingeënt en ontwormd.

Er zijn puppies beschikbaar! Bij Gwendoline zijn 2 jongetjes en 2 meisjes beschikbaar. 

Inzet berner #19
Inzet Berner #2

Optimale socialisatie voor Berner Sennen pups

Onze Berner Sennen pups groeien op in een omgeving waar sociale interactie en liefdevolle verzorging voorop staan.

De eerste weken van hun leven brengen ze door op onze zorgboerderij, waardoor ze vertrouwd raken met andere kinderen en dieren. Het open en vriendelijke karakter van de Berner pup maakt hem bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen die autisme, ADHD of andere sociale beperkingen ervaren. De Berner Sennen vertoont van nature sociaal gedrag, is rustig en heeft het vermogen om naadloos om te gaan met deze specifieke behoeften, zonder dat hiervoor speciale training nodig is.

Verantwoordelijkheid bij de aanschaf van een Berner Sennen pup

Een Berner Sennen pup verwelkomen in uw gezin is een toegewijde stap die niet zonder verantwoordelijkheden komt. 

Het creëren van een specifieke rangorde binnen het huishouden is essentieel voor een soepele integratie van uw nieuwe metgezel. Consistentie in omgang en het correct uitvoeren van commando's zijn slechts enkele aspecten om een harmonieuze relatie met uw hond op te bouwen. Als u denkt dat een Berner Sennen pup een waardevolle toevoeging aan uw gezin zou zijn en u overweegt er een te kopen, nodigen we u van harte uit om de nesten op onze zorgboerderij te komen bekijken. Maak een afspraak via telefoonnummer 06 25 22 87 72 of stuur een e-mail via de Bernerboefjes-website, afhankelijk van uw voorkeur. Voor eventuele vragen staan wij altijd tot uw beschikking, en we beantwoorden deze met plezier.

Inzet berner #24
Sleep

Adopteer een trouwe vriend

Vind liefde en gezelschap met een volwassen hond

Ontdek de mogelijkheid om een volwassen hond te adopteren bij De Bernerboefjes. Deze honden, om verschillende redenen tijdelijk bij ons verblijvend, zoeken een warm thuis waar ze liefde en aandacht kunnen ontvangen.

Waarom kiezen voor adoptie?
Adoptie van een volwassen hond biedt een unieke kans om een trouwe vriend in huis te halen. Onze volwassen honden zijn al door de nodige levensfases gegaan en hebben vaak een rustiger karakter. Bovendien help je een hond die misschien tijdelijk wat extra zorg nodig heeft.

Onze adoptieprocedure

  1. Kennismaking: Maak kennis met onze beschikbare volwassen honden. Leer meer over hun persoonlijkheden en achtergronden.

  2. Advies op maat: Ontvang deskundig advies om ervoor te zorgen dat de adoptie goed aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.

  3. Proefperiode: Geef de adoptie een kans met een proefperiode. Dit biedt zowel jou als de hond de mogelijkheid om aan elkaar te wennen.

  4. Definitieve adoptie: Als de proefperiode succesvol verloopt, kun je de adoptie definitief maken. We staan altijd klaar om ondersteuning te bieden waar nodig.

Geniet van de voordelen van adoptie

  • Directe liefde: Adopteer een hond die al liefde te geven heeft en klaar is om een onvoorwaardelijke band op te bouwen.

  • Unieke band: Oudere honden hebben vaak al een gevormd karakter, waardoor je sneller de bijzondere band kunt ervaren.

  • Red een leven: Door te adopteren geef je een hond een tweede kans op een gelukkig leven.

Contact

Plattegrond kl

Stel een vraag

Voor meer informatie over onze diensten, openingsuren of om kennis te maken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen streven we naar zorgzaamheid, ondersteuning en liefde voor zowel honden als mensen.

© Bernerboefjes 2023 | Alle rechten voorbehouden.

Delen