Header Sub
Kennel De Bernerboefjes

Een warm welkom voor Berner Sennen pups

Nesten

Op zoek naar een nieuwe viervoetige toevoeging aan uw gezin? 

Bij Bernerboefjes bieden we liefdevol gefokte Berner Sennen pups die voortkomen uit zorgvuldig geselecteerde nesten op onze zorgboerderij. Ontdek waarom onze pups niet alleen huisdieren zijn, maar ook trouwe metgezellen voor gezinnen, inclusief die met specifieke behoeften.

Inzet berner #8
Inzet berner #5

HD en ED vrije moeders

Kwaliteit vanaf het begin

Onze zorgboerderij huisvest trotse moeders van Berner Sennen, allen vrij van heup- en elleboogdysplasie (HD en ED). Dit legt de basis voor gezonde nesten waaruit we onze pups verwelkomen. 

Elk puppy wordt gechipt, ingeënt en ontwormd, compleet met een dierenpaspoort voor een vlotte overgang naar hun nieuwe gezin.

Optimale socialisatie

Voorbereid op een liefdevol thuis

Opgroeien op onze zorgboerderij betekent dat onze Berner Sennen pups vertrouwd zijn met kinderen en andere dieren. 

De eerste weken van hun leven worden ze ondergedompeld in een omgeving die hen vormt tot sociale, vriendelijke metgezellen. Het natuurlijke, rustige karakter van de Berner Sennen maakt hen bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen die speciale zorg nodig hebben, zoals autisme, ADHD of andere sociale beperkingen.

Inzet Berner #3
Inzet berner #6

Verantwoordelijkheid en integratie

De juiste keuze maken

Een Berner Sennen pup in uw gezin verwelkomen is een beslissing die weloverwogen moet worden genomen. 

Het creëren van een duidelijke hiërarchie binnen het huishouden is essentieel voor een harmonieuze integratie. Bij Bernerboefjes moedigen we verantwoordelijk eigenaarschap aan, waarbij consistentie en heldere commando's de sleutel zijn.

Ontmoet onze nesten

Maak een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nesten? 

Kom gerust langs op onze zorgboerderij en ontmoet de liefdevolle Berner Sennen pups. Bel voor een afspraak via 06 25 22 87 72 of stuur ons een e-mail via de Bernerboefjes-website. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw gezin.

Inzet Berner

Contact

Plattegrond kl

Stel een vraag

Voor meer informatie over onze diensten, openingsuren of om kennis te maken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen streven we naar zorgzaamheid, ondersteuning en liefde voor zowel honden als mensen.

© Bernerboefjes 2023 | Alle rechten voorbehouden.

Delen