Header Sub
De Kennel Bernerboefjes

Ontdek de mogelijkheid om een liefdevolle thuis te bieden aan een volwassen Berner Sennen die beschikbaar is voor herplaatsing.

Herplaatsing

Een tweede thuis voor volwassen Berner Sennen

Soms hebben we volwassen Berner Sennen honden die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. Herplaatsing kan om diverse redenen plaatsvinden, maar we garanderen altijd dat deze honden een warm gezin vinden.

Inzet berner #6
Inzet berner #21

Beschikbare Berner Sennen voor herplaatsing

Naast het adopteren van onze pups, bieden we ook de gelegenheid om een volwassen Berner Sennen te adopteren. Deze honden verblijven tijdelijk op onze zorgboerderij en zijn beschikbaar voor herplaatsing. Redenen voor herplaatsing kunnen onder andere zijn:

  • Overgeschatte adoptie-verantwoordelijkheden.
  • Onverwachte veranderingen in woonsituatie.
  • Internationale verhuizing.
  • Allergieën die pas na adoptie naar voren komen.
  • Gedragsverandering bij de komst van een baby.

Dit is slechts een kleine greep uit mogelijke redenen. Het belangrijkste is dat er niets mis is met de hond, maar de situatie waarin het baasje en de hond zich bevonden.

Adoptieproces

Een nieuwe kans

Bent u nieuwsgierig naar onze volwassen honden beschikbaar voor herplaatsing? Neem contact met ons op via telefoonnummer 06 25 22 87 72

Als er momenteel geen honden vermeld staan, zijn er op dit moment geen Berner Senners beschikbaar voor herplaatsing. Wanneer er wel honden beschikbaar zijn, helpen we u graag bij het vinden van de perfecte match voor uw gezin.

Inzet berner #30

Contact

Plattegrond kl

Stel een vraag

Voor meer informatie over onze diensten, openingsuren of om kennis te maken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen streven we naar zorgzaamheid, ondersteuning en liefde voor zowel honden als mensen.

© Bernerboefjes 2023 | Alle rechten voorbehouden.

Delen