Header sub Zorgboerderij
Zorgboerderij Bernerboefjes

Toewijding aan transparante zorg

Kwaliteitssysteem
Introductie

Bij De Bernerboefjes staat kwaliteit centraal, en we nemen actieve stappen om dit zichtbaar te maken. Als onderdeel van onze toewijding aan uitmuntendheid en transparantie, zijn we aangesloten bij de Federatie voor Landbouw en Zorg en Zorgboeren Zuid-Holland.

Inzet Zorgboerderij #14
Inzet Zorgboerderij #1
Lidmaatschap en samenwerking

Wij zijn trots lid van de Federatie voor Landbouw en Zorg, een organisatie die zich inzet voor de kwaliteit van zorgboerderijen.

Ook zijn we aangesloten bij Zorgboeren Zuid-Holland, waar we samenwerken met gelijkgestemde zorgaanbieders om de zorgsector te verbeteren.

Kwaliteitssysteem in de praktijk

Binnen onze zorgboerderij implementeren we een kwaliteitssysteem en hebben we een speciale klachtencommissie. 

U ontvangt uitgebreide informatie hierover tijdens de intake, inclusief details over hoe u toegang krijgt tot ons evaluatieprogramma, Vanzelfsprekend. Bij de intake ontvangt u een code waarmee u kunt inloggen en beoordelingen kunt invullen.

Inzet Zorgboerderij #6
Inzet Zorgboerderij #13
Digitale transparantie met ZILLIZ

Om een transparante communicatie te waarborgen, maken we gebruik van het ZILLIZ-programma. 

Hierin heeft u toegang tot cliëntengegevens, rapportages, en de mogelijkheid om veilig te mailen en berichten achter te laten. Dit stelt u in staat om nauw betrokken te zijn bij het welzijn van uw dierbaren en draagt bij aan een open en heldere samenwerking met De Bernerboefjes.

Contact

Plattegrond kl

Stel een vraag

Voor meer informatie over onze diensten, openingsuren of om kennis te maken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen streven we naar zorgzaamheid, ondersteuning en liefde voor zowel honden als mensen.

© Bernerboefjes 2023 | Alle rechten voorbehouden.

Delen