Header Sub
De Kennel Bernerboefjes

Geef uw Berner Sennen een vakantie vol speelplezier en liefdevolle verzorging tijdens uw eigen vakantie.

Vakantieopvang

Zorgeloos genieten voor uw Berner Sennen

Bij Bernerboefjes bieden wij u de mogelijkheid om uw Berner Sennen in ons pension onder te brengen tijdens uw vakantie. 

Uw geliefde viervoeter verblijft in een ruime binnen- en buitenkennel, meestal samen met andere Berner Sennen. Drie keer per dag mogen ze genieten van speeltijd in de grote, volledig omheinde speelweide, zorgvuldig samengesteld op basis van leeftijd en gedrag.

Inzet berner #5b
Inzet berner #30

Halen en brengen op maat

Wij begrijpen dat uw planning kan variëren. Daarom hebben wij geen vaste tijden voor het halen of brengen van uw hond. Dit gebeurt in overleg met u als eigenaar. 

Let op: op zon- en feestdagen kunnen er geen honden gehaald of gebracht worden. De afgesproken logiesperiode wordt zonder uitzondering in rekening gebracht. Als u de hond eerder wilt ophalen, kan dat alleen na telefonische afspraak en minimaal 24 uur van tevoren, waarbij deze extra dagen volledig worden doorberekend.

Voeding op maat

In de pensionprijs is de voeding van uw Berner Sennen inbegrepen. 

Bij De Bernerboefjes begrijpen we dat sommige honden specifieke dieetbehoeften hebben. Als uw hond een dieet volgt, bieden wij de mogelijkheid om zijn eigen voer mee te brengen, zonder dat dit invloed heeft op de pensionprijs. Wij bieden een gevarieerd dieet, waaronder lam/rijst en kip/rijst, evenals verschillende soorten Royal Canin Giant. 

Inzet berner #29
Inzet berner #7

Medische zorg en documentatie

Bij elke pensionperiode dient u het vaccinatieboekje of dierenpaspoort van uw Berner mee te nemen. 

Deze documenten geven ons inzicht in de gezondheidsgegevens van uw hond. Vaccinaties voor kennelhoest en jaarlijkse entingen zijn verplicht binnen ons pension en moeten minimaal twee weken voor het verblijf zijn gegeven. Een tweewekelijkse behandeling tegen vlooien en teken is eveneens vereist, naast halfjaarlijkse ontworming. Vergeet niet een kopie van uw rijbewijs mee te sturen.

Dierenarts en medicatie

Bij ziekteverschijnselen raadplegen wij onze dierenarts. Kosten hiervoor zijn voor rekening van de eigenaar. Als uw Berner thuis medicijnen gebruikt, neem deze dan mee, zodat wij zorg kunnen dragen voor een correcte toediening.

Tarieven en annulering

De kosten voor het verblijf bedragen 15 euro per dag. 

Betaling geschiedt contant bij het brengen of ophalen, aangezien we geen pin-mogelijkheden hebben. Houd er rekening mee dat de gereserveerde periode volledig in rekening wordt gebracht. Bij annulering binnen 2 weken voor de gereserveerde periode wordt de helft van het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht.

Inzet berner #15

Contact

Plattegrond kl

Stel een vraag

Voor meer informatie over onze diensten, openingsuren of om kennis te maken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen streven we naar zorgzaamheid, ondersteuning en liefde voor zowel honden als mensen.

© Bernerboefjes 2023 | Alle rechten voorbehouden.

Delen