Bernerboefjes

Vakantieopvang

Vakantie opvang

Wij bieden u de mogelijkheid om uw Berner Sennen bij ons in pension te doen tijdens uw vakantie. Uw Berner Sennen heeft dan (meestal samen met een andere Berner Sennen) de beschikking over een ruime binnen- en buitenkennel. Drie keer per dag mogen ze met een grotere groep Berner Sennen in de grote, volledig omheinde speelweide spelen. Wij houden goed in de gaten welke honden het leuk vinden met elkaar en ook qua leeftijd en gedrag goed bij elkaar passen. 

 Halen/brengen

Wij hebben geen vaste tijden om uw hond te halen of te brengen. Dit gaat in overleg met de eigenaarOp zon- en feestdagen kunnen er geen honden gehaald en gebracht worden. De door u besproken logies wordt zonder uitzondering door ons in rekening gebracht. Indien u de hond eerder dan de afgesproken datum wilt ophalen dan kan dat alleen na telefonische afspraak en minimaal 24 uur van te voren. Deze dagen worden door ons wel volledig door berekend.

 Voer

In de pensionprijs is de voeding van je Berner Sennen inbegrepen; indien u toch liever het eigen voer meebrengt, dan kan dat ook maar dit verandert niets aan de pensionprijs. Wij geven ons eigen voer: lam/rijst of kip/rijst en we hebben ook alle soorten van Royal Canin Giant.

 

Medisch
Het vaccinatieboekje of dierenpaspoort dient u bij elk verblijf van uw Berner in ons pension mee te nemen. Wij hebben dan op ieder gewenst moment inzicht in de gegevens van uw hond. Zodra u uw hond weer op komt halen krijgt u dit paspoort weer mee.
Binnen ons pension is het verplicht dat de hond jaarlijkse enting heeft gehad en kennelhoest. Deze enting/neusspray wordt niet standaard gegeven maar is bij verblijf in een pension wel verplicht. Bij twijfel kunt u uw dierenarts raadplegen.

De entingen moeten minimaal twee weken voorafgaand aan het verblijf in ons pension gegeven zijn en niet ouder zijn dan een jaar.
Eveneens dient u uw Berner 2 weken voor zijn verblijf te behandelen tegen vlooien en teken. Tweemaal per jaar dient uw Berner ontwormd te worden. En niet vergeten een kopie van uw rijbewijs.

 Dierenarts
Mocht uw Berner ziekteverschijnselen hebben dan raadplegen we onze dierenarts. Kosten zijn voor rekening van de eigenaar.
Wanneer uw Berner thuis medicijnen krijgt, neemt u deze dan mee, wij zullen er zorg voor dragen dat deze toegediend worden.

 Prijs

De kosten voor het verblijf zijn 12 euro per dag. De betaling dient contant te geschieden bij brengen of ophalen. Wij hebben geen pin-mogelijkheden. Wilt u er rekening mee houden dat de gereserveerde periode volledig in rekening wordt gebracht.

Bij  annulering binnen 2 weken voor de gereserveerde periode wordt de helft van het verschuldigde bedrag alsnog gerekend.