Bernerboefjes

Nesten

Een Berner Sennen pup kopen uit een nest van onze zorgboerderij? Wij hebben op onze zorgboerderij verschillende moeders die regelmatig pups krijgen. Onze moeders en pups zijn altijd HD en ED vrij. Ook zijn ze gechipt, ingeënt en ontwormd en hebben ze een dierenpaspoort wanneer ze bij hun nieuwe gezin komen.

Een Berner Sennen pup kopen van onze zorgboerderij

Berner Sennen pups uit onze nesten worden goed gesocialiseerd. Omdat ze de eerste weken van hun leven op onze zorgboerderij wonen, zijn ze andere kinderen en dieren gewend. Met hun open en vriendelijke karakter is de Berner pup bij uitstek geschikt voor kinderen met autisme, ADHD of andere sociale beperkingen. De Berner Sennen is sociaal, rustig en heeft een vermogen om feilloos om te gaan met deze kinderen. Zonder dat ze hiervoor getraind zijn.

De verantwoordelijkheden van een huisdier

Een Berner Sennen pup kopen komt zeker niet zonder verantwoordelijkheden. Het toevoegen van een huisdier aan uw gezin moet met zorg worden gedaan. Als u laat zien dat er een bepaalde rangorde binnen het huishouden is, werkt dit in het belang van de integratie van uw hond. Dit doet u bijvoorbeeld door consequent te zijn in de omgang met de hond en ervoor te zorgen dat commando’s goed worden uitgevoerd.

Breidt uw gezin uit met een Berner Senner uit ons nest

Denkt u dat een Berner Sennen pup een goede uitbreiding op uw gezin is en wilt u er een kopen? U kunt altijd een keer komen kijken bij de nesten op onze zorgboerderij. Maak telefonisch een afspraak via het telefoonnummer 0184 - 66 23 92. Of schrijf een mail via de Bernerboefjes-website als u dit fijner vindt. Voor andere vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken. Wij beantwoorden uw vragen graag.


  • Nest

Beschrijving

Prachtige berner pups worden goed gesocialiseerd, zijn kinderen en andere dieren gewent hebben een open en vriendelijk karakter. De berner is bij uitstek geschikt voor kinderen met autisme, ADHD, en andere beperkingen.
Deze dieren zijn sociaal, rustig en hebben een feilloos vermogen om met deze kinderen om te gaan zonder dat ze daarvoor worden getraind. Wij hebben een nieuwe website waar u nog meer informatie over de bernersennen kan vinden. Wilt u  een keer komen kijken maak dan even telefonisch een afspraak of schrijf een mail via de Bernerboefjes website.

Kenmerken

Geslacht Teef
Ras Berner Sennen
Geboren 12-05-2019
Vader Nando van de hoge Veluwe
Moeder Gitta van de bernerboefjes
Inge├źnt Ja
DNA Getest Jaa
EU Paspoort Ja
ED & HD Ja
FCI/NHSB Stamboom Zie afbeelding
Wachtlijst