Bernerboefjes

Berner Sennen

Bent u op zoek naar een Berner Sennen pup afkomstig van een liefdevolle boerderij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze Berner Sennen moeders zijn bovendien allemaal HD en ED vrij. Breidt uw gezin nu uit met één van onze lieve Berner Sennen pups.

Een Berner Sennen als uitbreiding van uw gezin

Bij Zorgboerderij Bernerboefjes fokken en verzorgen wij onze Berner Senners. U kunt bij ons een pup of een volwassen Berner Sennen hond adopteren. Wij hebben regelmatig honden die herplaatst moeten worden en op zoek zijn naar een nieuw gezin. Het is iedere keer weer een wonder om pups geboren te zien worden. Onze Berner Sennen pups zijn na acht à negen weken klaar om naar hun nieuwe baasje te gaan. Dan zijn de pups:

  • Voorzien van een stamboom
  • Voorzien van een dierenpaspoort
  • Gechipt
  • Ingeënt
  • Ontwormd

Maak ruimte vrij voor uw Berner Sennen

Ons doel is om mooie, lieve en gezonde Berner Sennen honden te fokken. Wij verwachten dan ook van de nieuwe eigenaren dat ze zich goed realiseren dat ze een nieuw gezinslid in huis halen. Voor een Berner Sennen is tijd, ruime en liefde nodig. Heeft u vragen over de verzorging van een Berner Sennen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 0184 - 66 23 92. Wij beantwoorden al uw vragen graag.