• Vertrouwde omgeving
  • Deskundige begeleiding
  • Vele activiteiten
  • Vol warmte en liefde

Zorgboerderij Brabant

Op zoek naar een zorgboerderij in de buurt van Brabant? Dan is De Bernerboefjes net buiten Groot-Ammers de ideale locatie. Onze zorgboerderij is een plek waar mensen met een beperking op psychisch of sociaal gebied opgevangen kunnen worden, om de thuissituatie ietwat te ontlasten. Door de diversiteit van mogelijkheden die gehouden kunnen worden op onze zorgboerderij nabij Brabant kunnen we de cliënt wijzen op zijn mogelijkheden, in plaats van andersom. Een vertrouwde omgeving kan ervoor zorgen dat cliënten zichzelf nieuwe vaardigheden aanleren en zichzelf uit de dagelijkse sleur die zij ondervinden.

Zorgboerderij De Bernerboefjes gelegen nabij Brabant

Op zorgboerderij De Bernerboefjes vindt u een breed scala van diverse dieren en activiteiten, zo hebben wij rondom onze zorgboerderij onder andere 150 melkkoeien lopen. Deze dienen iedere dag gemolken en gevoerd te worden, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de werkzaamheden die de cliënten bij ons kunnen uitvoeren. Ook kunnen ze knuffelen met onze honden en konijnen. Tevens wordt er naast het werken ook op pad gegaan en spelletjes gedaan met de begeleiders en andere cliënten. Zo zijn er diverse mogelijkheden rondom onze zorgboerderij nabij Brabant, waar cliënten zich thuis kunnen voelen en de warmte en liefde voelen van de dieren op hun heen.

Wat doen wij voor onze cliënten

Het allerbelangrijkste vinden wij dat onze cliënten zichzelf vermaken op onze zorgboerderij nabij Brabant. Met de deskundigheid van onze medewerkers zijn de cliënten in goede handen. U bent er als naaste of verzorger van verzekerd dat wij de dag met de nodige expertise begeleiden en aansturen. Voor meer informatie kunt u ons bereiken door te bellen naar 0625228772.


Anderen bekeken ook: Zorgboerderij Dordrecht | Kennel Berner Sennen | Zorgboerderij Zuid Holland